tisdag 7 april 2009

Tillbaka i Florida

Efter 2 dagar i Fort Lauderdale och en veckas kryssning i Karibien så är vi tillbaka i Fort Lauderdale. Kryssningen var helt fantastisk, servicen på båten kan inte förklaras med ord, man måste uppleva det. Vi har besökt Cayo Levantado i Dominikanska Republiken, Philipsburg på S:t Maarten, S:t John på Antiqua och Nassau på Bahamas. Bröllopsceremonin på båten var något väldigt speciellt och fint ordnat.
Några udda minnen är den Amerikanska unga småbarnsmamman som vars första fråga på Cayo Levantado var om det finns något McDonalds på ön, killen som ägde den lilla restaurangen med havets alla läckerheter höll på att skratta sig fördärvad. Sen har vi "elaka tanten" som skällde på sin man 24 timmar om dygnet i 7 dagar. Stackars karl, inte mycket till semester :-)
Nu är vi som sagt tillbaka i Fort Lauderdale och i morgon åker vi till West Palm Beach för att hälsa på Riittas moster. Sen har vi lite planer på att åka till Everglade och eventuellt lite djuphavsfiske.
Temperaturen ligger mellan 30-35 grader och 25 i vattnet så det är ju dumt att klaga eftersom vi bor 1 meter från beachen.








































1 kommentar:

Magnus Lundgren sa...

Tjena mors, himla va najs det ser ut. Jag kan notera att det måste ha blivit några drinkar. jag kan meddela att det är riktig vår hemma. Ha det riktigt bra nu så ses vi snart.

MVH Magnus