Ok vad gör man, äta måste man ju i alla fall så jag fortsätter på helgens fisktema, det var ju surströmming igår. Idag blir det 2 sorters sillar till förrätt, löksill och matjessill, med gräddfill och gräslök
Och naturligtvis nubbe till det, samma som igår
Och en bira
Varmrätten blir grillade chilikryddade tigerräkor och halstrad laxfilet, så här såg det ut före grillen
Så här på grillen
Och så här efter
Och på tallriken
Dukat och klart
Så här såg det ut ute så det var inte aktuellt att äta på verandan
Skål igen, jag ser lite gladare ut idag pga att det är en dag närmare tills älsklingen kommer hem
1 kommentar:
Jo, det grillade ser gott ut!
Vi grillade kött och tillbehören var klyftpotatis, potatissallad, en maffig grönsakssallad med bl.a. äpplen och melon förutom alla grönsaker. Läskande, svalkande glass efter det. Och solen sken hela dagen!
Skicka en kommentar