måndag 9 mars 2009

Melodifestival med klass

Andra chansen i lördags bevisade att det fortfarande går att gå vidare med proffesionalism och klass. Caroline sjunger med en sådan inlevelse så att man bara ryser och den blir bättre och bättre för varje gång man hör låten. Däremot kan den ha svårt att hävda sig i en final tror jag, det är ju inte direkt någon schlagerlåt men jag får väl ändå hoppas. Om inte Caroline går vidare så hoppas jag på Malena Ernman.

Lyssna och njut:

5 kommentarer:

Anonym sa...

USCH OCH NEJ! Vi kom fram till att hon kan liknas med en Parkinsonsjuk höna på scen och att endast PRO röstar på sånt! Visst, hon kan säkert sin sak, det där med sång o grejer. Men sömnpiller, ja!

Johnny sa...

Aftonbladets omröstning säger ju ett och annat om din musiksmak :-)

Carola sa...

Varför skulle det vara fel bara för att PRO röstar? Vad är DET för människosyn? Jag tycker det stämmer bättre att äldre människor oftast har rätt än att dom har fel!
Därför har jag ju redan för länge sedan sagt precis samma sak...läs dina tidigare kommentarer....att Ugglas låt är den som berör mest och är den man minns BÅDE musik och text till, MEN att hon inte har något att göra internationellt med den. Det har däremot Malenas låt! Och även Sarah DF:S låt.
Så....PRO är helt eniga!
Moahahahahahaha

Juggas foton sa...

Alltså. Ugglan borde flyga vidare.
Hon kan landa på teneriffa där alla PRO:are befinner sig.

Tacka vet jag kebabpizza låten som verkligen var bra.

Johnny sa...

Hahaha, kul med lite varierande åsikter på min blog. Speciellt när jag har bästa smaken :-)